ΕΛΛΑΔΑ

Εμβόλιο κορονοϊού: Εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» ο Κουτσούμπας

Εμβόλιο κορονοϊού: Εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» ο Κουτσούμπας
IN TIME

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην είσοδο του νοσοκομείου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε βίντεο από τον εμβολιασμό του:

Μετά τον εμβολιασμό ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού» ζητώντας παράλληλα «μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών».

Η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής:

«Σήμερα η σκέψη μας είναι στους ασθενείς, είναι στους υγειονομικούς, που δίνουν μάχη ζωής.

Η συμβολική αυτή κίνηση με τον εμβολιασμό σήμερα, θέλει να στείλει το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού. Βέβαια αυτό είναι σχετικά χρονοβόρα, μακροπρόθεσμη διαδικασία, γι’ αυτό απαιτούνται τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών.

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, δύναμη και υγεία.»

Εμβολιάστηκαν αρχηγοί και υπαρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων

Την ίδια ώρα, εμβολιάστηκαν σήμερα, Τετάρτη, κατά του κορονοϊού οι αρχηγοί ΓΕΑ, ΓΕΝ και ΓΕΣ και οι υπαρχηγοί ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου εμβολιάσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός» ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης και ο υπαρχηγός ΓΕΑ, υποπτέραρχος Νικόλαος Ρέτσας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Σωτηρία» εμβολιάσθηκαν ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο υπαρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Ευάγγελος Λύκος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπίτι… με δρακόντεια μέτρα την Πρωτοχρονιά – Έλεγχοι και έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. για κρυφά ρεβεγιόν