ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Σε εγρήγορση η Δυτική Μυτιλήνη - Πλημμύρισαν σπίτια σε Ερεσό και Σκουτάρο

Κακοκαιρία: Σε εγρήγορση η Δυτική Μυτιλήνη - Πλημμύρισαν σπίτια σε Ερεσό και Σκουτάρο
In Τime

Η αποψινή νύχτα θα είναι δύσκολη στο λεκανοπέδιο της Καλλονής μετρά τη συνεχή έντονη καταιγίδα που πλήττει από αργά το απόγευμα της Τρίτης (12/1) μεγάλο μέρος του νησιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ ένα σπίτι πλημμύρισε στην Ερεσό στο οποίο έμενε μια ηλικιωμένη. Η ηλικιωμένη γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί, ενώ πλημμύρισε και ένα σπίτι στο Σκουτάρο, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ανδρέα Αξή.

Προβλήματα και στο δρόμο Κάπης - Πελόπης - Υψηλομέτωπου - Στύψης, κυρίως από φερτά υλικά. Η κίνηση των οχημάτων θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Στα όρια του βρέθηκε ο χείμαρρος που διασχίζει την Καλλονή, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν στις εκβολές του ποταμού Τσικνιά.

Πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε «Δύσκολη νύχτα. Οριακή η κατάσταση στην Καλλονή. Το προσωπικό του Δήμου είναι ήδη σε επιφυλακή. Δυστυχώς ο Τσικνιάς «έσπασε» χαμηλά. Ελπίζουμε οι ζημιές να είναι μικρές. Όλες οι Υπηρεσίες είναι επί τόπου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή: lesvospost.gr