ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Κανένα περιστατικό με μαχαίρωμα δασκάλου - Τι πραγματικά συνέβη

Εύβοια: Κανένα περιστατικό με μαχαίρωμα δασκάλου - Τι πραγματικά συνέβη

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας Αλμυροποτάμου, Χρήστο Γκότση, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν σε τοπικά μέσα.

Συναγερμός σήμανε μετά την είδηση πως δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στον Αλμυροπάταμο Εύβοιας, με δημοσιεύματα τοπικών μέσων να κάνουν λόγω για αυτοκτονία αλλά και την ύπαρξη θηλιά στο σπίτι του άνδρα!

Η αλήθεια είναι ωστόσο πολύ διαφορετική, καθώς ούτε θηλιά υπήρξε, ούτε συνάδελφοι του δάσκαλου που έσπασαν την πόρτα καθώς το σχολείο δεν έχει άλλο δάσκαλο!

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο Αλμυροπόταμου, Χρήστο Γκότση, ο οποίος προχώρησε σε διευκρινίσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

«Κανένα περιστατικό τέτοιο δεν συνέβη όπως γράφτηκε σε τοπικό μέσο. Ο άνθρωπος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Είχε δυο γρατζουνιές στο χέρι του και αυτό ήταν όλο. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε κάποιο ψυχίατρο, δεν είχε κανένα θέμα τραυματισμού. Ούτε θηλιά υπήρξε, ούτε κάτι τέτοιο. Οι γονείς των παιδιών είναι ανάστατοι με αυτά που γράφτηκαν. Είναι όλα ψέματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία