ΕΛΛΑΔΑ

Κλινική Πειραιά: «Έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε ουρολοίμωξη» - Καταγγελία για θάνατο από κορονοϊό

Κλινική Πειραιά: «Έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε ουρολοίμωξη» - Καταγγελία για θάνατο από κορονοϊό
INTIME NEWS

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά έπειτα από τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων σε κλινική - Ανάμεσα τους είναι αρκετοί ηλικιωμένοι και εργαζόμενοι

Σε ιδιωτική κλινική επιβεβαιώθηκαν πάνω από 80 κρούσματα, με τους υπευθύνους να προσπαθούν να διαπιστώσουν μέσω ιχνηλατήσεων την έκταση της διασποράς.

Ο νομικός εκπρόσωπος της κλινικής μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι την Τρίτη εμφανίστηκε το πρώτο κρούσματα κι έπειτα διέφυγε του ελέγχου κι υπήρξε διασπορά.

«Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη», καταγγέλλει από την πλευρά της κόρη νοσηλευόμενης που κατέλεξε στην κλινική Πειραιά.

Η κυρία Ευστρατία δήλωσε στο Mega ότι η μητέρα της είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες, κι εν τέλει μετά το θάνατό της, την ενημέρωσαν ότι το τεστ κορονοϊού βγήκε θετικό.

«Η μητέρα μου στις 18 του μηνός ήμερα Πέμπτη κατέληξε στην συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα. Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη, μας είπαν ότι παραμένει ο υψηλός πυρετός και πήραν εξετάσεις για τα ούρα. Την Τετάρτη μου είπαν ότι έπεσε λίγο ο πυρετός με αντιβίωσεις, αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται. Την Πέμπτη μας πήραν από την κλινική και μας είπαν ότι κατέληξε. Το τρίτο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ είχε βγει θετικό. Της είχαν κάνει πριν άλλα δύο», είπε η κυρία Ευστρατία.

«Είναι θύμα κορονοϊού βάσει της ληξιαρχικής πράξης θανάτου που μου έχουν δώσει. Το έχουν αποκρύψει. Η τελετή έγινε βάσει του πρωτοκόλλου θανάτου από Covid. Δεν την είδα. Με κρατούσαν στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες λέγοντάς μου ότι έχει ουρολοίμωξη», τόνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε φρικτό τροχαίο - Γνωστός YouTuber ο ένας νεαρός