ΕΛΛΑΔΑ

«Κάναμε όνειρα, θέλαμε τρία παιδάκια»: Ραγίζει καρδιές ο άνδρας της 30χρονης εγκύου που πέθανε

Άνδρας της 30χρονης εγκύου
STAR

Συγκλονίζουν τα λόγια του Βασίλη, του συζύγου της 30χρονης εγκύου από την Αιτωλοακαρνανία που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως από πνευμονική εμβολή.

Ο Βασίλης συντετριμμένος μίλησε για την ανείπωτη τραγωδία που τον βρήκε Μεγάλη Παρασκευή και του στέρησε την αγαπημένη του γυναίκα και το αγέννητο μωράκι τους.

Ο άτυχος άνδρας συγκλονίζει λέγοντας πως η γυναίκα του είχε δύο αποβολές πριν καταφέρει να μείνει έγκυος και χαθεί ξαφνικά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Θέλαμε να κάνουμε τρία παιδάκια. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Άφησε την Αθήνα και ήρθε στο χωριό για να ζήσουμε μαζί. Πριν λίγες μέρες κάναμε όνειρα, λέγαμε πόσες πάνες θα αγοράσουμε. Μακάρι να μην συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο», ανέφερε δακρυσμένος και με τρεμάμενη φωνή στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μεταξύ άλλων περιγράφει συντετριμμένος το πώς βρήκε τη γυναίκα του στο σπίτι τους χωρίς τις αισθήσεις της.

«Κοιτάω μέσα στο μπάνιο και τη βρήκα κάτω. Την πήρα στα χέρια μου και άρχισα να φωνάζω. Δεν είχε αίματα, αλλά ήταν μελανιασμένη παντού. Κάλεσα το ασθενοφόρο και ήρθε μέσα σε 15 λεπτά» αναφέρει δακρυσμένος ο νεαρός άνδρας που φορά τη βέρα του στον λαιμό του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της Μαρίας ήταν και προήλθε από μαζική πνευμονική εμβολή.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 44χρονη πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca