ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προς ενίσχυση των πυρόπληκτων

Μέγαρο Μουσικής
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
INTIME NEWS

Tο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) για ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προς ενίσχυση των πυρόπληκτων όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε ότι τα έσοδα της συναυλία των "Prefabricated Quartet" (Μιχάλης Σιώνας, Χρήστος Γούσιος, Θοδωρής Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Σπανίδης), την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 (πλατεία Μεγάρου), θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να ενισχύσει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός για να συνδράμει τους πυρόπληκτους. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και δεσμεύεται ότι το συγκεντρωθέν ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την ανακούφιση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών. Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία και την έκδοση εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την πρώτη στιγμή της κρίσης που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές, ο κόσμος του πολιτισμού έσπευσε να «αγκαλιάσει» την τεράστια προσπάθεια του E.E.Σ. Πολιτιστικά ιδρύματα, οργανώσεις και καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, διοργανώνουν συνεχώς συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις, με σκοπό να ενισχύσουν το δύσκολο έργο του προς τους πληγέντες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»