ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες Εύβοια - Τζανακόπουλος στο Newsbomb.gr: «Πρόκειται για προεξοφλειμένη καταστροφή»

Πλημμύρες Εύβοια - Τζανακόπουλος στο Newsbomb.gr: «Πρόκειται για προεξοφλειμένη καταστροφή»

Στην Εύβοια βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος για να επιθεωρήσει τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία που «χτύπησε» την περιοχή το Σαββατοκύριακο.

Οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας «πνίγηκαν» στη Λάσπη τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τον Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο να καταγγέλλει στην κάμερα του Newsbomb.gr την κυβέρνηση για αδράνεια, εγκατάλειψη και αδιαφορία.

«Πρόκειται για μία προεξοφλημένη καταστροφή. Η κυβέρνηση γνώριζε ήδη από τον Αύγουστο ότι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές θα ακολουθήσουν πλημμύρες. Δυστυχώς δεν έκανε τίποτα. Αυτό που αντικρίζουμε τώρα είναι εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψης», είπε στο Newsbomb.gr.

Καταγγέλλει παράλληλα την απουσία των επιτροπών που συστάθηκαν για καταστροφές, «οι διάφορες πολυσυζητημένες επιτροπές είναι απούσες και μάλλον ασχολούνται με άλλα πράγματα και όχι με την προστασία των κατοίκων και των υποδομών της περιοχής, η οποία ήδη έχει περάσει πολλά».

«Να υπάρξει άμεση παρέμβαση όχι μόνο από την Πολιτική Προστασία, αλλά και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό», ζητά και κάνει λόγο για απουσία, εγκατάλειψη, αδιαφορία, αδράνεια της κυβέρνησης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προ των πυλών νέα ισχυρή κακοκαιρία - «Ίσως προσεγγίσει σε ένταση μεσογειακό κυκλώνα»

Δολοφονία στον Εύοσμο: Η μητέρα μου με έβαλε να πω ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά

The Voice: Η 20χρονη που «τρέλανε» τους πάντες (videos)