ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 42χρονος απο χωριό της Μαγνησίας ο οδηγός που απανθρακώθηκε στο ΙΧ του

Βόλος: 42χρονος απο χωριό της Μαγνησίας ο οδηγός που απανθρακώθηκε στο ΙΧ του
«Καρφώθηκε» σε κολόνα και απανθρακώθηκε
thenewspaper.gr

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος, που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε χθες στις 9 περίπου το βράδυ, στην εθνικό οδό Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του 304 ΠΕΒ.

Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ, κάτω από τον κόμβο Βελεστίνου στην ΠΑΘΕ, όταν ένας 42χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και «καρφώθηκε» στην μεγάλη πινακίδα σήμανσης.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση το αυτοκίνητο εξερράγη και εκδηλώθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα ο οδηγός του να απανθρακωθεί.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν στοιχείο για την ταυτότητα του οδηγού, αφού είχαν "λιώσει" ακόμα και οι πινακίδες του αυτοκινήτου.

Το μόνο που κατάφεραν να διαπιστώσουν αρχικά είναι ότι πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας Toyota Celica. Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν ένας 42χρονος από το χωριό του νομού Μαγνησίας.

Δείτε την gallery:

Άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Στο σημείο μετέβησαν έξι (6) οχήματα της Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου με (11) έντεκα πυροσβέστες, οι οποίοι αφού κατέσβησαν την πυρκαγιά ακολούθως απεγκλώβισαν την σωρό του ανωτέρω οδηγού, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας, παραγγέλθηκε προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας.

Πηγή: thenewspaper.gr, magnesianews.gr, lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Μέγαρα: Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί σε επεισόδια με Ρομά – Δέχθηκαν σκάγια και πέτρες

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά