ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Αιματηρή ληστεία στο ψιλικατζίδικο: Συνεργό στη δολοφονία δείχνει βίντεο-ντοκουμέντο

Ληστεία ψιλικατζίδικου στη Τούμπα
Αποκάλυψη από το βίντεο-ντοκουμέντο της ληστείας μετά φόνου στη Τούμπα

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» όλα τα στοιχεία, καθώς και βίντεο από το βράδυ της στυγνής δολοφονίας του 44χρονου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου - Βίντεο δείχνει ότι ο δολοφόνος είχε συνεργό που πιθανότατα ήταν ο «τσιλιαδόρος» της ληστείας

Με ταχείς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από την αιματηρή ληστεία σε ψιλικατζίδικο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 44χρονο υπάλληλος ψιλικατζίδικου, δολοφονήθηκε κατά την διάρκεια ληστείας, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, οι κάμερες έδειξαν ότι ο δράστης είχε και συνεργό. Μετά την δολοφονία ο δράστης αποχωρεί τρέχοντας από τοι σημείο του εγκλήματος κινούμενος προς την οδό Λαμπράκη Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 δίπλα του φαίνεται να περπατά ο φερόμενος ως συνεργός του.

Οι αξιωματικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ότι ο ένας φοράει λευκά παπούτσια και άλλος σκουρόχρωμα. Εικάζεται μάλιστα ότι ο δεύτερος είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο δράστης, είχε εισβάλλει στο κατάστημα ψιλικών. Απείλησε τον άτυχο 44χρονο εργαζόμενο που συνήθως απασχολούνταν στην βραδινή βάρδια. Εκείνος αντιστάθηκε και δράστης τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι αστυνομικοί της σήμανσης είχαν μάλιστα εντοπίσει και έναν κάλυκα στον τόπο της αιματηρής ληστείας. Μετά από τις απαραίτητες ιατροδικαστικές εξετάσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης – εκτός από το χτύπημα με τη λαβή - είχε πυροβολήσει τον εργαζόμενο με μια σφαίρα στο πάνω μέρος του κεφαλιού, την οποία ανακάλυψαν οι γιατροί που τον υπέβαλαν χειρουργική επέμβαση πριν καταλήξει και οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η σφαίρα βρισκόταν στο θώρακα του θύματος.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερευνούν την υπόθεση, έχουν μάλιστα ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο το οποίο ενδεχομένως να τους βοηθήσει και στην εξιχνίαση της: 20 ώρες πριν από την αιματηρή ληστεία στην οδό Λαμπράκη, μία ακόμη ληστεία σημειώθηκε σε απόσταση μόλις 10 λεπτών σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Δελφών. Ο δράστης και στην δεύτερη περίπτωση δέρεται κρατούσε πιστόλι ίδιου τύπου με αυτό που σκότωσε τον 44χρονο.

Η ιατροδικαστική εξέταση για τα ακριβή αίτια θανάτου του 44χρονου εργαζόμενου αναμένεται θα γίνει την Δευτέρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για την οικειοθελή της αποχώρηση από το «J2US» και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr