ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία στην Ιθάκη: Κλειστό το δημοτικό σχολείο λόγω «καταστροφικής βροχής»

Κακοκαιρία Ιθάκη
Κακοκαιρία σάρωσε το βράδυ της Πέμπτης την Ιθάκη με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί ότι το δημοτικό σχολείο στο Βαθύ θα μείνει κλειστό σήμερα
Facebook/Dionisis Stanitsas

Κακοκαιρία σάρωσε το βράδυ της Πέμπτης την Ιθάκη με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί ότι το δημοτικό σχολείο στο Βαθύ θα μείνει κλειστό σήμερα

Πληγές στην Ιθάκη άφησε πίσω το νέο κύμα κακοκαιρίας που χτύπησε το νησί το βράδυ της Πέμπτης με έντονες βροχοπτώσεις που έφεραν πλημμύρες και καταστροφές.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Ιθάκης σήμερα, Παρασκευή, θα μείνει κλειστό το δημοτικό σχολείο στο Βαθύ ζητώντας από τους κατοίκους του νησιού να δείξουν «ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να γίνει αποκατάσταση».

Ο Διονύσης Στανίτσας έκανε λόγο, μάλιστα, για «καταστροφική βροχόπτωση» που έπληξε την Ιθάκη προκαλώντας μεταφορά φερτών υλικών και λάσπης.

Κατά τραγική ειρωνεία η κακοκαιρία χτύπησε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του δημάρχου της Ιθάκης ότι εγκρίθηκε η επιχορήγηση 200.000 ευρώ για αποζημίωση των νοικοκυριών που έπαθαν ζημιά οι οικοσκευές τους στο προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Νέα μέτρα: Πού μπαίνει στοπ στους μη εμβολιασμένους - Αναλυτικά όσα ισχύουν από Δευτέρα

Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνευσε η ζωή μου στην τελευταία εγκυμοσύνη – Φύλακας-άγγελος μου ο Κικίλιας