ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Απολογείται ο μητροκτόνος – Σκότωσε τη μητέρα του χτυπώντας το κεφάλι της στο πάτωμα

Αγρίνιο δολοφονία δράστης
Αγρίνιο: Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 64χρονης γυναίκας από το παιδί της
sinidisi.gr

Αγρίνιο: Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 64χρονης γυναίκας από το παιδί της

Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο 35χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του με τα ίδια του τα χέρια στο Αγρίνιο μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες, Τετάρτη.

Όπως προκύπτει από την έκθεση του ιατροδικαστή ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν άγριος και μαρτυρικός καθώς ο 35χρονος φέρεται τελικά να μην χρησιμοποίησε μαχαίρι αλλά να την σκότωσε χτυπώντας το κεφάλι της στο πάτωμα και τους τοίχους του σπιτιού τους στο Αγρίνιο.

Η μανία της επίθεσης του 35χρονου και το γεγονός ότι χτυπούσε τη μητέρα του σε κάθε πιθανό σημείο του δωματίου, εξηγεί το γεγονός ότι τμήματα του τριχωτού της κεφαλής της γυναίκας βρέθηκαν σε διάφορα σημεία όπως αναφέρει η ιστοσελίδα karvasaras.gr

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε κακώσεις κεφαλής και αυχένα ενώ δεν προέκυψε τραύμα από μαχαίρι.

Ο άνδρας που έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικές κλινικές και εξέτισε ποινές για ενδοοικογενειακή βία (με θύμα πάλι τη μητέρα του), ληστεία και βιασμό δείχνει να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι κακό προξένησε.

Όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr η μητέρα του 35χρονου είχε υποβάλει μήνυση το 2015 για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του γιου της. Το μαρτύριο για εκείνη, ωστόσο, δεν έλαβε τέλος. Και αυτό διότι αναγκάστηκε να υποβάλει ξανά μήνυση για ενδοοικογενειακή βία το 2017, δηλαδή μόλις δύο χρόνια αργότερα, με αποτέλεσμα και πάλι τη σύλληψή του.

Την ίδια χρονιά, το 2017, συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης για βιασμό που είχε διαπράξει το 2013. Ο 35χρονος αντιμετώπιζε σοβαρές ψυχικές διαταραχές, ενώ είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα, από το 2017 μέχρι το 2021 κρατούνταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, από όπου αφέθηκε ελεύθερος μόλις οχτώ ημέρες πριν τη δολοφονία της μητέρας του και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρθένα Κουτμερίδου: Η συγκίνηση για το μωρό που σώθηκε, ο φόβος και το τραγικό τέλος (vid)

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Αυτός είναι ο διοικητής που βρέθηκε με 320.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο

Γονικές παροχές: Το αδιαχώρητο επικρατεί σε δήμους, εφορίες και συμβολαιογραφικά γραφεία