ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Γκιώνης: «Είναι ένα τεράστιο κύκλωμα που υπάρχει χρόνια - Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Ηλίας Γκιώνης: «Είναι ένα τεράστιο κύκλωμα που υπάρχει χρόνια - Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»
Pixabay

«Πίσω από αυτή την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα κρύβεται ένα κύκλωμα που δρα πολλά χρόνια και εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων, τζόγο, ναρκωτικά, όπλα ακόμη και πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους.- Είμαι επιφυλακτικός ως προς τη συνεργασία μου με τις Αρχές», αναφέρει ο Ηλίας Γκιώνης

Απειλές για τη ζωή του κατήγγειλε ότι δέχεται ο Ηλίας Γκιώνης. Ο ακτιβιστής, ο οποίος έκανε γνωστή στο πανελλήνιο την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται είναι ένα κύκλωμα που δρα πολλά χρόνια και εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων, τζόγο, ναρκωτικά, όπλα ακόμη και πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους.

Ο ακτιβιστής που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media, προβαίνει σε αποκαλύψεις και φέρνει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις που ήταν άγνωστες.

«Είμαι ένας ερασιτέχνης και κάνω μια έρευνα. Δεν έχω κάποιο στοιχείο και ούτε έχω τις άκρες για να μπορέσω να διεξάγω μια έρευνα που θα βοηθήσει τόσο τις Αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο κ. Γκιώνης, επανέλαβε ότι λόγω αυτής του της δράσης δέχεται απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τηλέφωνό του με εκφράσεις όπως «τι νούμερο τσιμέντο φοράς στα πόδια” και απειλές ότι “αρχίζω να μοιάζω με τον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ».

Και όπως είπε, «είναι μεγάλο το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί από όλες τις πόλεις που έχουν αναφερθεί (σ.σ. σε Ελλάδα και Κύπρο) ενώ προειδοποίησε ότι αν “αύριο – μεθαύριο εγώ βρεθώ δολοφονημένος, τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν”.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας – Γιατί θα πέσει πολύ χιόνι

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα «πιεστικά» μηνύματα που έστελνε ο διοργανωτής του πάρτι στην 24χρονη