ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός Θεσσαλονίκη-Γεωργία Μπίκα: «Να μιλήσουν όλα τα κορίτσια»

Βιασμός Θεσσαλονίκη-Γεωργία Μπίκα: «Να μιλήσουν όλα τα κορίτσια»
Η 24χρονη κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, για την φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου
ΙΝΤΙΜΕ

Στο αστυνομικό τμήμα για το επεισόδιο με τον δικηγόρο εμπλεκόμενου κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα

«Να μιλήσουν όλα τα κορίτσια, ώστε να μπορέσουν να σταματήσουν τέτοιου είδους καταστάσεις, όποια κοπέλα έχει τέτοιο αντίστοιχο περιστατικό, να βγει και να μιλήσει» δήλωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα , που κατήγγειλε τον βιασμό της σε γνωστό ξενοδοχείο, βγαίνοντας από το τμήμα Ασφαλείας.

Θυμίζουμε ότι η 24χρονη κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, για την φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου.

Αργότερα σήμερα η 24χρονη αναμένεται να μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να καταθέσει συμπληρωματικά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού.

Παρουσία ψυχολόγου η 24χρονη αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να παρουσιάσει στην ανακρίτρια απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών και sms που αντάλλαξε με τον διοργανωτή του πάρτι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Γεωργίας και του μετρ του γνωστού καταστήματος εστίασης, ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2021 και ολοκληρώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Στα μηνύματα φαίνεται να την ενημερώνει για το πάρτι και να την ρωτάει «εάν ψήνεται», ενώ μετά της δίνει οδηγίες για το πώς θα μπει στο ξενοδοχείο και τι ακριβώς θα πει στην ρεσεψιόν για να περάσει μέσα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας – Γιατί θα πέσει πολύ χιόνι

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Survivor Spoiler 22/1: Το γράμμα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη και οι τρεις νέοι παίκτες

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό