ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Νικόλαος: Συνελήφθη 58χρονος που φέρεται να ασελγούσε στην 11χρονη ανιψιά του

Άγιος Νικόλαος: Συνελήφθη 58χρονος που φέρεται να ασελγούσε στην 11χρονη ανιψιά του
Η δασκάλα ειδοποίησε τις Αρχές
Pixabay

Άγιος Νικόλαος: Σε δίκη για δύο πλημμελήματα ο 58χρονος – Στον Ανακριτή η 11χρονη

Στο Δικαστήριο Νεάπολης ξεκίνησε η δίκη του 58χρονου που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 11χρονη ανιψιά του.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στην αποθήκη όπου έμεναν ο κατηγορούμενος με το ανήλικο κορίτσι βρέθηκαν όπλα.

Συνεπώς η δικογραφία χωρίστηκε σε δύο τμήματα: το πρώτο αφορά στην κατοχή όπλων και την κακοποίηση της ανήλικης – και για τα οποία παραπέμφθηκε στο Δικαστήριο ο 58χρονος σε βαθμό πλημμελήματος – ενώ το δεύτερο τμήμα της δικογραφίας αφορά στην αποπλάνηση και ασέλγεια ενάντια στην 11χρονη.

Η δίκη διακόπηκε καθώς ο δικηγόρος του 58χρονου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο της δικογραφίας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο δικηγόρος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην υπόθεση ως συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Την ίδια ώρα, το κορίτσι έφτασε συνοδευόμενο στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης αφού ο Ανακριτής ζήτησε να της πάρει κατάθεση.

Η δασκάλα ειδοποίησε τις Αρχές

Το αδιανόητο κουβάρι της απίστευτης τραγωδίας μέσα στην οποία ζούσε η 11χρονη άρχισε να ξετυλίγεται όταν το κορίτσι βρήκε το θάρρος να μιλήσει στην δασκάλα της και να της δείξει τα σημάδια στο σώμα της από την κακοποίηση που φέρεται να υφίστατο στα χέρια του θείου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα ειδοποίησε την Αστυνομία, την Πρόνοια αλλά και Το Χαμόγελο του Παιδιού σχετικά με την υπόθεση.

Μάλιστα η Πρόνοια φαίνεται να είχε πραγματοποιήσει ελέγχους… στην αποθήκη όπου διέμενε η ανήλικη με τον θείο της και να είχε ενημερώσει σχετικά τον Εισαγγελέα Λασιθίου, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Βίαζε την ανήλικη αδερφή της συζύγου του – Το κορίτσι το εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της