ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νέα ανάρτηση από τον Γρηγόρη Λέων - Πήρε «φωτιά» το twitter από το σχόλιο του ιατροδικαστή

Πάτρα: Νέα ανάρτηση από τον Γρηγόρη Λέων - Πήρε «φωτιά» το twitter από το σχόλιο του ιατροδικαστή
Ανάρτηση με νόημα από τον ιατροδικαστή Λέων;
twitter

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων έκανε μια ανάρτηση στο twitter τις τελευταίες ώρες, και οι χρήστες των social media την σχολιάζουν μαζικά και ζητούν με το δικό τους τρόπο να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, συνεχίζει με τις αναρτήσεις του να δημιουργεί ερωτήματα και χαρακτηριστικά σχόλια γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.

Ο κ. Λέων, με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter, αναφέρθηκε σε μία σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας βρέφους από τον ίδιο του τον πατέρα, στην Κύπρο.

Όπως έγραψε ο ιατροδικαστής, «στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα διαλευκάνθηκε άμεσα υπόθεση βρέφους δύο μηνών, το οποίο αρχικά δηλώθηκε από τους γονείς ως ατύχημα και μετά τη νεκροτομή ο πατέρας ομολόγησε».

Εξελίξεις μέσα στη βδομάδα «βλέπει» ο ιατροδικαστής Λέων

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε νωρίτερα με τον ιατροδικαστή Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε: «όλα εξαρτώνται από την ολοκλήρωση του τρίτου περιστατικού (σ.σ. την υπόθεση της Τζωρτζίνας). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια η ιατροδικαστική έκθεση νομίζω ότι πλέον θα έχουμε το πλήρες παζλ της υπόθεσης».

Και πρόσθεσε: «θα πρέπει ωστόσο να πούμε ότι παράλληλα προχωράει και η προανακριτική διαδικασία. Αν η προανακριτική διαδικασία κρίνει ότι έχει επαρκεί στοιχεία προφανώς θα κινηθεί με διαφορετικούς ρυθμούς.

Έχω την αίσθηση ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ιατροδικαστής διαψεύδει τα «πορίσματα» - «Δεν υπάρχει εργαστηριακό αποτέλεσμα»