ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Φόβοι ότι είχαν προηγηθεί κι άλλες απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Φόβοι ότι είχαν προηγηθεί κι άλλες απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό, εκφράζονται φόβοι πως σε βάρος της μικρής Τζωρτζίνας είχαν προηγηθεί κι άλλες απόπειρες δολοφονίας.

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αρχίζει να διαφαίνεται η άκρη του νήματος στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας και η ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα της, σε συνδυασμό με κατάθεση γιατρών που ξεκαθάρισαν ότι αυτή δεν συμπεριλαμβανόταν στη φαρμακευτική αγωγή του παιδιού, οδήγησαν τις Αρχές στη μητέρα και στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, τα εννέα επεισόδια που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα πριν το μοιραίο που επέφερε και τον θάνατο, πιθανότατα να οφείλονται και αυτά σε χορήγηση κεταμίνης. Αυτό «δείχνει», επί της ουσίας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πως δεν αποκλείεται να είχαν προηγηθεί ισάριθμες απόπειρες δολοφονίας του παιδιού.

Όπως μετέδωσε ο ALPHΑ, μετά την αποκάλυψη για τον εντοπισμό κεταμίνης στο σώμα της 9χρονης, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ποσότητα 6ml ανά λίτρο αίματος για τη Τζωρτζίνα ποσότητα που θεωρείται πολύ μεγάλη και ικανή να προκαλέσει τον θάνατο.

ην ίδια ώρα άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί που κατέθεσαν στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση των συνθηκών θανάτου της άτυχης 9χρονης είπαν αφενός ότι η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε ποτέ από τους ίδιους στη Τζωρτζίνα και ότι αφετέρου η ουσία δρα 10-15 λεπτά μετά τη χορήγησή της και αρκεί ένας άνθρωπος να μείνει για ελάχιστο χρόνο με το πρόσωπο στο οποίο θα χορηγηθεί για να γίνει αυτό.

Σημειώνεται ότι η κεταμίνη μπορεί να ανιχνευθεί μετά από 1,5 ώρα στον οργανισμό ενός ενήλικα και πολύ λιγότερη ώρα στον οργανισμό ενός παιδιού.