ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα - Πένθησε μόνο μια ημέρα»

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα - Πένθησε μόνο μια ημέρα»

«Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Ελένη Πισπιρίγκου, μητέρα της 33χρονης Ρούλας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας παραχώρησε ακόμα μια τηλεοπτική συνέντευξη στο Star σήμερα. «Η Ρούλα δεν είναι καλά ψυχολογικά, μου λέει μαμά βγάλτε με από εδώ είναι άδικο».

Η ίδια μίλησε για το πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, λέγοντας συγκεκριμένα πως, «έπεσε από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον».

H κα Πισπιρίγκου συνέχισε λέγοντας πως, «Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες (σ.σ. μάλλον από την κόρη της Ρούλα) από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: ότι ο «Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα», για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα».

Επιπλέον σχολίασε για την εμφάνισή της στα επισκεπτήρια: «Μετά από τέτοια τραγωδία ασχολούνται με το αν το μαλλί μου είναι ίσιο». Ενώ έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να την αφήσουν λίγο ήρεμη. «Δεν μπορώ άλλο, έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου, είναι εκεί που είναι».

Κλείνοντας έδειξε μια φωτογραφία της κόρης της, αγκαλιά με την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι «η κόρη μου είναι αυτή. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα να την κοιτάει μέσα στα μάτια».