ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: «Λύγισε» η δικαστής για τη φρίκη που ζούσαν τα παιδιά – Στη φυλακή η μητέρα

Άγιος Παντελεήμονας: «Λύγισε» η δικαστής για τη φρίκη που ζούσαν τα παιδιά – Στη φυλακή η μητέρα
Η πολυκατοικία όπου ζούσαν σε άθλιες συνθήκες τα τρία μικρά παιδιά
Intime News

Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή η μητέρα που άφησε τα παιδιά με κατσαρίδες και ποντίκια - Η επιμέλεια των 3 παιδιών δόθηκε στον πατέρα, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα

Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν υποσιτισμένα και ζώντας σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα. Η ίδια και ο σύντροφός της, έλαβαν την ανώτατη ποινή ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η 30χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, της οποίας τα παιδιά βρέθηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες.

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση της μητέρας των παιδιών όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, καθώς τους είπε ότι έλεγε στα παιδιά ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες.

Πλέον ο πατέρας έχει την επιμέλεια των τριών παιδιών, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει.

Ο πατέρας έπειτα από κινητοποίηση και των γειτόνων κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

Ενδεικτικό της φρίκης, της οποίας ζούσαν τα τρία παιδιά είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

«Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε» αναφώνησε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με τον Alpha.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Ανατριχιαστικές περιγραφές από τον πατέρα για το σπίτι – κολαστήριο

Άγιος Παντελεήμονας: «Κατσαρίδες ανέβαιναν στα πιάτα» - «Έβγαιναν τα βράδια και τα άφηναν μόνα»