ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Πέθανε ο 16χρονος που νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ έπειτα από σοβαρό τροχαίο

Καρδίτσα: Πέθανε ο 16χρονος που νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ έπειτα από σοβαρό τροχαίο
Το δυστύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Σοφάδων – Κυψέλης.
Pixabay

Ο 16χρονος μαθητής άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Έφυγε από την ζωή ο 16χρονος Τριαντάφυλλος Εκκλησιάρχης από τη Ματαράγκα Καρδίτσας, που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε όταν το μηχανάκι του συγκρούστηκε με Ι.Χ..

Ο νεαρός, είχε υποστεί βαριές κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του και παρά τις τεράστιες μάχες που έδωσαν γιατροί και νοσηλευτές για να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματα του. Το δυστύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Σοφάδων – Κυψέλης. Ο 16χρονος μαθητής μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο 16χρονος Τριαντάφυλλος Εκκλησιάρχης.alithianews.gr

Την είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε ο διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας Κώστας Αθανασίου, γράφοντας: «Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, το 16χρονο παλικαράκι μας έχασε την άνιση μάχη και έφυγε.

Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά αίματος όχι μόνο στο Νομό της Καρδίτσας, αλλα και σε όλη την Ελλάδα! Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου νέου. Η αιμοδοσία της Κυριακής 17-4-22 μετατρέπεται πλέον σε εθελοντική ,στη μνήμη του άτυχου Τριαντάφυλλου».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Άνδρας προσπάθησε να περάσει τον Πηνειό με το τρακτέρ και έχασε τη ζωή του