ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Γνωστός γιατρός ο ιδιοκτήτης του πολυτελέστατου αυτοκινήτου που καρφώθηκε σε κολώνα

Λάρισα: Γνωστός γιατρός ο ιδιοκτήτης του πολυτελέστατου αυτοκινήτου που καρφώθηκε σε κολώνα
To όχημα του 57χρονου γιατρού που καρφώθηκε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.
onlarissa.gr

Λάρισα: Ένας γνωστός καρδιοχειρουργός των Αθηνών, με επαγγελματική δραστηριότητα σε αρκετές περιοχές της χώρας ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που καρφώθηκε σε κολώνα.

Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του πολυτελέστατου αυτοκινήτου που το βράδυ της Κυριακής, «καρφώθηκε» σε κολώνα στη Λάρισα ήταν ένας γνωστός καρδιοχειρουργός των Αθηνών, με επαγγελματική δραστηριότητα σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Σαρίμβεη και Εχεκρατίδας, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας «Morgan» που οδηγούσε ο άνδρας ηλικίας πάνω από 50 ετών, καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός εντός του αυτοκινήτου.

Επί τόπου έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και μαζί με αστυνομικούς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 50χρονο, και από κει τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας τον στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Καραμπόλα με 4 νταλίκες - Στο νοσοκομείο ένα άτομο