ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Τι απαντά ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του Big Brother που συνελήφθη για βιασμό

Ρόδος: Τι απαντά ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του Big Brother που συνελήφθη για βιασμό
Ο 30χρονος, γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό παιχνίδι, φέρεται να παρέσυρε την τουρίστρια -μετά από διασκέδαση- σε χωράφι και να την βίασε.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Ρόδος: Συνελήφθη διάσημο μοντέλο και πρώην παίκτης reality μετά από καταγγελία τουρίστριας για βιασμό.

Χειροπέδες σε διάσημο μοντέλο και πρώην παίκτη του τηλεοπτικού ριάλιτι «Big brother», πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές της Λίνδου στη Ρόδο, έπειτα από καταγγελία για βιασμό που έγινε εις βάρος του από μια Αγγλίδα ηλικίας 21 ετών.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγέλουσα έλαβε χώρα στη Ρόδο τα ξημερώματα της Τετάρτης και συγκεκριμένα στη Λίνδο της Ρόδου. Η 21χρονη ανέφερε ότι γνώρισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο μαγαζί που δουλεύει ο ίδιος και αφού διασκέδασαν παρέα στην συνέχεια την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή και την βίασε.

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 30χρονος

Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 26 Μαΐου), ο 30χρονος ο οποίος αρνείται την κατηγορία, πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Ρόδου για να απολογηθεί.

Επιπλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία έγινε το βράδυ της Τετάρτης.

Η δημοσιογράφος Μαίρη Φώτη από την εφημερίδα «Δημοκρατική», μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA» σχετικά με το περιστατικό: «Έγινε η είδηση γνωστή χθές. Πέσαμε από τα σύννεφα για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου σε αυτή την περίεργη ιστορία. Υπήρξε καταγγελία από 21χρονη Βρετανίδα, που ανέφερε ότι το βράδυ της Τρίτης γνώρισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο μαγαζί που δουλεύει ο ίδιος ως υπάλληλος υποδοχής».

Και συμπλήρωσε: Άρχισαν να διασκεδάζουν παρέα, της πρότεινε μετά να πάνε σε άλλο μαγαζί και εκείνη πήγε. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και λέει ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Σήμερα ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης».

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα ήταν με την παρέα της στο μαγαζί που εργαζόταν ο 30χρονος και στη συνέχεια συνέχισαν οι δυο τους σε άλλο μαγαζί. Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία είναι 21 ετών», πρόσθεσε.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, ανέφερε ότι «δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του πελάτη του. Υπήρξε συναίνεση των δύο. Τα κίνητρα της καταγγέλλουσας θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια».

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 21χρονης

Η προανακριτική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά, είπε ο δικηγόρος της 21χρονης Αγγλίδας, Ιωάννης Κοκκινογένης, που μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA».

Ο Ιωάννης Κοκκινογένης περιγράφοντας το περιστατικό είπε πως «η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης reality, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί».

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ που διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Τέλος, ο δικηγόρος της 21χρονης, ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σχετικές ειδήσεις