ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξυλοκόπησε την 8χρονη κόρη του και της έσπασε το χέρι – Μήνυση από την πρώην σύζυγό του

Πάτρα: Ξυλοκόπησε την 8χρονη κόρη του και της έσπασε το χέρι
Το κορίτσι υπέστη κάταγμα στο μικρό της δάκτυλο
Pixabay

Θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα της φέρεται να έπεσε 8χρονη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, ο πατέρας ξυλοκόπησε το κοριτσάκι την Κυριακή, όταν ήταν μαζί για κάποιες ώρες. Στη μήνυση, σύμφωνα με το pelop, η μητέρα αναφέρει ότι ο πατέρας είχε την 8χρονη στο σπίτι του και άκουγαν μουσική. Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, άρχισε να την κλωτσάει. Το κοριτσάκι πρόταξε τα χέρια της για να προφυλαχθεί. Μια κλωτσιά βρήκε το χέρι της και υπέστη κάταγμα στο μικρό της δάκτυλο.

Μετά το επεισόδιο, ο πατέρας οδήγησε τη μικρή στο σπίτι της μητέρας, η οποία διαπίστωσε ότι η 8χρονη ήταν τρομαγμένη και κακοποιημένη. Ο πατέρας δικαιολογήθηκε ότι η μικρή ήταν απείθαρχη και έφυγε. Η μικρή, βέβαια, έχρηζε ιατρικής φροντίδας και η μητέρα της –πάντα σύμφωνα με την μήνυση– τη μετέφερε στο Καραμανδάνειο, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μικρή και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της.

Εκείνες τις στιγμές δεν ενημερώθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας η Αστυνομία. Η μητέρα επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι και χθες το πρωί κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση της 8χρονης. Αρχικά ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων κυρία Μαγκλάρα και στη συνέχεια η μητέρα μετέβη στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της.