ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπές ρεύματος αύριο (27/6) στην Αττική - Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες

Διακοπές ρεύματος αύριο (27/6) στην Αττική - Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Αττικής θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (27/6), όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σε 16 περιοχές της Αττικής θα υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, όπως ενημερώνει στην ιστοσελίδα του ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, σε Νέα Σμύρνη, τρεις περιοχές στο Κερατσίνι, δυο περιοχές του δήμου Αθηναίων, Πειραιά, Περιστέρι, Μαρκόπουλο, δυο περιοχές της Αίγινας, τρεις περιοχές του Παλαιού Φαλήρου και δυο περιοχές της Γλυφάδας δεν θα υπάρχει ηλεκτροδότηση για αρκετές ώρες της ημέρας..

«H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας. Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης» αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα στην Αττική

Ροή Ειδήσεων