ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Κοιμόμουν δίπλα με αυτόν που σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ

Μένιος Φουρθιώτης: Κοιμόμουν δίπλα με αυτόν που σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ
Μένιος Φουρθιώτης
Intime news

«Για το τηλέφωνο κάποιου άλλου με προφυλάκισαν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο» τόνισε ο παρουσιαστής

Για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων στο σπίτι αλλά και όσα βίωσε το διάστημα που έμεινε στη φυλακή μίλησε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κοιμόταν «δίπλα με τον άνθρωπο ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ» ενώ σχετικά με την υπόθεση που εκδικάζεται και σήμερα αναμένεται η εισαγγελική πρόταση, ανέφερε πως «από την απολογία μου τόνισα πολλές φορές, κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να είναι δικαστής για να δει τι συμβαίνει για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που στήθηκε, πως όλη η δικογραφία προκύπτει από έναν αριθμό τηλεφώνου»

«Έκανα ερωτήσεις αλλά απαντήσεις η έδρα δεν δίνει όταν απολογείσαι. Κατέθεσα στην Αστυνομία δύο αιτήματα για να κληθεί ο κάτοχος και χρήστης του τηλεφώνου. Για το τηλέφωνο κάποιου άλλου με προφυλάκισαν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο», συμπλήρωσε

«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ξέρω ότι είμαι αθώος και είμαι αθώος. Ο νόμος, τα ποινικά, η δικονομία θέλει απτές αποδείξεις για να καταδικαστεί κάποιος. Και δεν είναι αστείο. Για εμένα όλη αυτή τη βλάβη ποιος θα μου την πληρώσει;», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «έκαψε» η αδερφή της -Τα τρία «θολά» σημεία της κατάθεσής της

Σεπόλια: Αυτός είναι ο βιαστής που εξέδιδε τη 12χρονη - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τέλος το χάρτινο εισιτήριο στα ΜΜΜ της Αθήνας - Έρχονται οι ανέπαφες πληρωμές