ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη - Σύζυγος αγνοούμενης:Την είδαν να την παρασέρνει το νερό

Κρήτη - Σύζυγος αγνοούμενης:Την είδαν να την παρασέρνει το νερό
Ελάχιστες πιθανότητες να τη βρω, λέει ο σύζυγος της αγνοούμενης
cretapost

Κρήτη: Drones, δύτες και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή για την αγνοούμενη

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 50χρονης, μητέρας δύο παιδιών, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες στην Αγία Πελαγία Κρήτης.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει μαζί με τον 50χρονο Κωνσταντίνο για να καθαρίσουν κάτι σπίτια στην περιοχή ωστόσο εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Ο άτυχος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της 50χρονης.

Σήμερα, με αμείωτο ενδιαφέρον άνδρες του λιμενικού, της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, δύτες, αστυνομικοί, κάτοικοι και εθελοντές χτενίζουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν την 49χρονη.

Με κάθε διαθέσιμο μέσο, χρησιμοποιώντας ακόμα και drones, ερευνάται η θάλασσα, η ακτή και οι δρόμοι ώστε να βρεθεί κάποιο ίχνος της, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Μεγάλη δυσκολία σε αυτό το έργο αποτελεί το γεγονός πως όλη η περιοχή έχει σκεπαστεί με λάσπη ενώ ογκώδη αντικείμενα έχουν μετατραπεί μαζί με αυτοκίνητα και άλλα φερτά υλικά σε μία άμορφη μάζα.

Συγκλονίζει ο σύζυγος και ο γιος της - «Η γυναίκα μου έκλαιγε και φώναζε»

Συγκλονίζει τόσο ο σύζυγος όσο και τα ανήλικα παιδιά της άτυχης 49χρονης που παρά την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν συμμετέχουν στις έρευνες. Ο άνδρας της μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», ανέφερε πως μία ώρα από όταν είχαν φύγει από το σπίτι τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν πως βρέχει πολύ και θα φύγουν.

«Η γυναίκα μου έκλαιγε και φώναζε. Μέσα σε ένα λεπτό μας ξαναπήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε να καλέσουμε το 112»

«Όταν μιλούσε ο Κώστας άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει πιο έντονα. Έκανε σαν τρελή. Πήραμε το 112 και τους είπαμε τι συμβαίνει», λέει ο ίδιος. Ο άνδρας τού είπε «έχει πάρει το νερό το αυτοκίνητο, δεν ξέρω τι να κάνω».

Όπως προσθέτει, έπειτα χάθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία και δεν ξαναμίλησαν έκτοτε. Κάποια στιγμή, μαζί με τον γιο του μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος -μαζί με τις αρμόδιες Αρχές.

«Εγώ με τον γιο μου (σ.σ. βρήκαν τον νεκρό άνδρα)», συμπληρώνει ο ίδιος περιγράφοντας όσα βίωσε και λέει πως «είχε πολλά χτυπήματα ο Κώστας, κάπου τράκαρε πρώτα το αμάξι».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως αυτόπτες μάρτυρες την είδαν να προλαβαίνει να βγαίνει από το αυτοκίνητο

«Ψάχνουν όλοι να τη βρούνε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως είπε η σύζυγός του βρισκόταν στο ίδιο όχημα με τον άτυχο άνδρα που έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Και πρόσθεσε πως «κάποιος την είδε να έχει βγει από το αμάξι και να την παρασέρνει το νερό».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας -Ένας νεκρός, μία αγνοούμενη

Βελτιωμένος ο καιρός - Πού θα συνεχιστούν τα έντονα φαινόμενα

Κακοκαιρία - Κρήτη: Κυβερνητικό κλιμάκιο αύριο στις πληγείσες περιοχές