ΕΛΛΑΔΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα σε τμήμα της «Ιόνιας Οδού»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
In Time

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στο τμήμα της «Ιόνιας Οδού» από το Αντίρριο έως την Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην «Ιόνια Οδό» και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο - Γαβρολίμνη, στην περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την «Νέα Οδό», από σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου έως και αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου Γαβρολίμνης.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο του Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής θα επιστρέφουν στην «Ιόνια Οδό», μέσω του ανισόπεδου κόμβου της Γαβρολίμνης.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς το Αντίρριο, θα βγαίνουν από την «Ιόνια Οδό» στον κόμβο της Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο, μέσω του Αντίρριου.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου του Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου της Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Τέλος, σύμφωνα πάνα με την «Νέο Οδό», «καθ' όλη την διάρκεια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας».