ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πήγε να βοηθήσει τον φίλο του και σκοτώθηκε

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πήγε να βοηθήσει τον φίλο του και σκοτώθηκε
GRtimes.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 47χρονος στη περιοχή Κηφισιά στη Θεσσαλονίκη στην προσπάθειά του να βοηθήσει το φίλο του

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην οδό Ψελλού στη Θεσσαλονίκη, όταν ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, προσπαθούσε να επισκευάσει ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο πού ανήκει σε έναν φίλο του.

Όπως αναφέρει το GRtimes.gr, ο 47χρονος τοποθέτησε γρύλο στο όχημα και έκανε εργασίες από κάτω, όταν κάποια στιγμή ο γρύλος έσπασε με αποτέλεσμα το ΙΧ να τον καταπλακώσει και ο άντρας να βρει τον θάνατο ακαριαία.

Άτομα από γειτονική επιχείρηση είχαν δει τον 47χρονο νωρίτερα το πρωί να κάνει εργασίες στο αυτοκίνητο, ωστόσο μετά από περίπου δύο ώρες, είδαν τα πόδια του ακίνητα και κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, ενημερώνοντας ταυτόχρονα την αστυνομία για το περιστατικό.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, τον έβλεπε να εργάζεται κάτω από το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό του ότι μπορεί να είχε καταπλακωθεί.

Δείτε το βίντεο:

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και οχήματα της Πυροσβεστικής για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του ατόμου.

Η σορός του άνδρα διακομίστηκε για τα περαιτέρω στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου Αναλήψεως.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια:Βίντεο από την επιχείρηση μετά το ναυάγιο σκάφους με μετανάστες

Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Σεπόλια: Καταθέτει η 12χρονη για τους βιασμούς