ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι θανάτου ξυλοκοπήθηκε ο 42χρονος στον Δενδροπόταμο

αστυνομία
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τον νεκρό 42χρονο άνδρα που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη οικεία στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης
Eurokinissi

Ανατροπή στην υπόθεση με τον νεκρό άνδρα που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τον νεκρό 42χρονο άνδρα που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη οικεία στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10).

Ο 42χρονος άνδρας φέρεται να δολοφονήθηκε για διαφορές που έχουν να κάνουν με υπόθεση ναρκωτικών, κατέληξε η έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr δράστης φέρεται να είναι ένας 33χρονος, με τον οποίο το θύμα φέρεται να είχε έντονο καβγά. Ο 33χρονος φέρεται μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., να τον σκότωσε ξυλοκοπόντας τον.

0 42χρονος είχε εντοπιστεί περίπου στις 4 το απόγευμα εκείνης της ημέρας, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Από τα πρώτα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η Αστυνομία, προέκυπτε αρχικά ότι ο θάνατος του 42χρονου δεν οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, με επικρατέστερο σενάριο να έχασε τη ζωή του μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι η αρχική αποδιδόμενη αιτία θανάτου, ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών, η νεκροψία που διενεργήθηκε έδειξε ότι τελικά δολοφονήθηκε.

Για ανατροπή στην υπόθεση μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Αυτό που στην αρχή είχε χαρακτηριστεί ως θάνατος από χρήση ναρκωτικών, τελικά όπως φαίνεται μετά τη νεκροψία ανατρέπεται. Όλα δείχνουν πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις «κραυγές» της οικογένειας του θύματος που μιλούσαν εξαρχής για δολοφονία», είχε δηλώσει στο GRTimes ο κ. Παπαδόπουλος.

Σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

«Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές και στη συνέχεια ο δράστης με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε θανάσιμα τον 42χρονο».

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις:

Θεσσαλονίκη: 42χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στον Δενδροπόταμο