ΕΛΛΑΔΑ

Στηβ Μιλάτος: Δεν έχω να φοβηθώ κάτι - Τι απαντά για τον βιασμό

Στηβ Μιλάτος: Δεν έχω να φοβηθώ κάτι - Τι απαντά για τον βιασμό
Ο Στηβ Μιλάτος
Instagram

Ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, τόνισε πως: «Το διαχειρίζομαι, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη». 

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε για όσα περνά μετά την καταγγελία για βιασμό από Βρετανή τουρίστρια στη Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star για την απαλλακτική απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας, που ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου αλλά και τη «ρετσινιά» που τον ακολουθεί για τον βιασμό που κατηγορείται ότι έκανε.

«Η απαλλακτική έρχεται μέσω του ιατροδικαστή»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στηβ Μιλάτος, εκείνος εργαζόταν σε μαγαζί στη Ρόδο για σεζόν και τότε γνώρισε κάποια κορίτσια: «Σαν δυο ενήλικες προσφέρθηκα να κεράσω ένα ποτό γιατί είχανε τα γενέθλια. Προχωρήσαμε μετά σε ένα άλλο μαγαζί και κατέληξε μετά όλη η ιστορία».

Μετά την καταγγελία της τουρίστριας, ο Στηβ Μιλάτος αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας ως χρηματική εγγύηση το ποσό των 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, ωστόσο στη συνέχεια μια νέα εισαγγελική πρόταση που ζητάει να πάει σε δίκη: «Η απαλλακτική φαίνεται μέσω του ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους».

Ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, τόνισε πως: «Το διαχειρίζομαι, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Τα αποτελέσματα μιλήσαν από μόνα τους. Όταν η πιο αυστηρή εισαγγελέας απαντάει και λέει ότι δεν χρειάζεται να γίνει δίκη, και το πιστεύει, τώρα το τι έγινε μετά… Θα δείξω εμπιστοσύνη θα περιμένω».

«Δεν έχω να φοβηθώ κάτι» λέει ο Στηβ Μιλάτος

«Προσπαθώ να το διαχειριστώ, επηρεάζει αρκετά την προσωπική μου ζωή και μετά την καριέρα μου. Στον επαγγελματικό μου τομέα αντιμετώπισα κάποια προβλήματα, έχασα συμβόλαια και συνεργασίες. Κατανοώ ως ένα σημείο αυτές τις αποφάσεις. Από την στιγμή που βγήκε ο εισαγγελέας και μετά δεν τις κατανοώ… Πλέον προσπαθώ να κάνω focus στη δουλειά μου, να ξανακερδίσω το όνομά μου και να συνεχίσω να δουλεύω στο χώρο της μόδας», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις

Στηβ Μιλάτος: Η πρώτη δήλωση μετά τη δίκη για βιασμό

Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό το γνωστό μοντέλο

Στηβ Μιλάτος: Ο άνθρωπος που σταυρώνεται είμαι εγώ – Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα;