ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 27χρονης στην Κάλυμνο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 27χρονης στην Κάλυμνο

Ένας 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην Κάλυμνο ως ο δράστης της δολοφονίας μίας 27χρονης, η οποία μεταφέρθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο του νησιού και έφερε 18 μαχαιριές στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.

Σε βάρος του 39χρονου, στο σπίτι του οποίου στην περιοχή Φλασκάς διέμενε η 27χρονη, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα τους τελευταίους μήνες διέμενε μαζί με 39χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και μεταφέρθηκε επίσης στο ίδιο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς έφερε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη του χεριού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά υποστήριξε πως η 27χρονη είχε αυτοκτονήσει.

Σε έρευνα που έγινε παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών, που έφερε ίχνη αίματος, ένα γυάλινο αντικείμενο, το οποίο έφερε επίσης ίχνη αίματος, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων, ένα χρησιμοποιημένο αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη και έφερε ίχνη αίματος.