ΕΛΛΑΔΑ

Άλκης Καμπανός: Λουλούδια και κεριά στο σημείο της δολοφονίας

Άλκης Καμπανός: Λουλούδια και κεριά στο σημείο της δολοφονίας
grtimes.gr

Με λουλούδια και κεριά γέμισε το σημείο της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού - Αύριο (01/02) ένας χρόνος από τη «μαύρη» μέρα για τον αθλητισμό

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου από τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από τα δολοφονικά χτυπήματα 12 «νταήδων», οι οποίοι μέχρι και σήμερα αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αρνούνται ότι έδωσαν τέλος στη ζωή του νεαρού φίλου του Άρη.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 31 Ιανουαρίου φίλοι, γνωστοί, φίλαθλοι και πολύς κόσμος σπεύδει στο σημείο όπου ξεψύχησε ο Άλκης Καμπανός, όπου η οδός φέρει το όνομα του ίδιου πλέον, αφήνοντας λουλούδια ή ανάβοντας ένα κερί, τιμώντας τη μνήμη του.

Αύριο (01/02) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις προς τιμήν του 19χρονου με την Αστυνομία να παίρνει μέτρα. Προειδοποιητικές κορδέλες έχουν τοποθετηθεί σε όλη τη γύρω περιοχή. Στις στις 11:00 π.μ. θα τελεστεί τρισάγιο με πρωτοβουλία του Α.Σ Άρη και στις 18:00 θα ξεκινήσει συγκέντρωση ενώ μετά θα ακολουθήσει πορεία προς τον Λευκό Πύργο. Τα αυτοκίνητα απαγορεύεται να παρκάρουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ στο συγκεκριμένο σημείο.