ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Είδα την κόρη μου μέσα στα αίματα δίπλα στο τρένο» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος

Τέμπη: «Είδα την κόρη μου μέσα στα αίματα δίπλα στο τρένο» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες συγγενών θυμάτων του μοιραίου δυστυχήματος στα Τέμπη που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας.

Ο πατέρας της 22χρονης Κατερίνας μίλησε στο Mega και συγκλόνισε με την περιγραφή του. Περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την κόρη στου στιγμές μετά τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

«Δε θυμάται τίποτα. Πετάχτηκε με το χτύπημα που έγινε, μαζί με το παλικάρι αυτό που τη βοήθησε μετά. Έψαχνε να βρει το κινητό, με το που έγινε το μπαμ και της λέει: ‘καιγόμαστε’, και την άρπαξε και τη βούτηξε από το παράθυρο και την πέταξε έξω.

Ήμασταν στο σπίτι, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ακούω χτυπάει το τηλέφωνο της γυναίκας μου. Το σηκώνει και ακούω: ‘μαμά, έλα να με πάρεις. Τρακάρανε τα τρένα και σκοτώθηκε κόσμος, έχει πάρει φωτιά’.

Τρεις κουβέντες και έκλεισε και το τηλέφωνο αυτό που μας πήρε. Σηκώθηκα μετά και πήγα στη Λάρισα, σε μισή ώρα, ούτε μισή ώρα. Όταν πήγα εκεί στο ατύχημα, την βρήκα από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα αλλά δεν ήταν από την κόρη μου τα αίματα, ήταν από άλλα παιδάκια».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: 80 μέτρα η διάμετρος της πύρινης μπάλας - Δεν γίνεται από φιάλη υγραερίου

Μυτιλήνη: Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για τον εμπρησμό της Μόριας

Τέμπη: Οδύνη στην κηδεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη