ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Μέθανα: Οριοθετημένη η πυρκαγιά – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά
In Time

Φωτιές στην Ελλάδα - Όλες οι ειδήσεις: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή των Μεθάνων.

Η Πυροσβεστική συνεχίζει το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στα Μέθανα. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13:15 σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή Μεγάλο Ποτάμι και δεν υπάρχουν αναφορές ότι κινδυνεύουν κατοικίες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο newsbomb.gr, η φωτιά έχει οριοθετεί και πλέον υπάρχουν διάφορες μικρές εστίες οι οποίες όμως βρίσκονται σε δύσβατες περιοχές.

Μάλιστα η Πυροσβεστική προχώρησε σε ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 50 Πυροσβέστες με 14 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος ενώ παρέχεται συνδρομή από υδροφόρες του Δήμου. Κατά την διάρκεια της ημέρας επιχείρησαν πέντε αεροσκάφη.

Στο μεταξύ, αξιωματικοί του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή μιας 50χρονης γυναίκας που εξετάζεται ως ύποπτη για εμπρησμό από αμέλεια και λαμβάνονται καταθέσεις και από μάρτυρες.