ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Αίγινα: «Το παιδί είχε ταραχτεί, δεν μπορούσε να μιλήσει»

Τροχαίο στην Αίγινα: «Το παιδί είχε ταραχτεί, δεν μπορούσε να μιλήσει»
aeginaportal.gr

Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες μαθητές σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αίγινα - Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου

Η γιαγιά ενός κοριτσιού μίλησε στο Mega όπου ανέφερε:

«Στην Αίγινα πήγαιναν σε ένα μοναστήρι να προσκυνήσουν. Η διευθύντρια από ότι είπε σφήνωσαν στο πούλμαν. Λύθηκε το χειρόφρενο από το ένα πούλμαν και έπεσε σε τρία κορίτσια. Η διεθύντρια μας είπε εμνάς, ότι το δικό μας το παιδί δεν ήτανβ εκεί αλλά είδε αίματα στο χέρι. Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί, είχε ταραχτεί. Στο χέρι της έχει κάτι γρατσουνιές από ότι μας είπαν. Αυτά έχουν πει και στη μαμά της η οποί αέχει ξεκινήσει και πάει στο Αγία Σοφία».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Ο οδηγός του οχήματος, του οποίου «λύθηκε» το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθητές, στην Αίγινα συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιων τον αρμόδιων Αρχών.

Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο - Συνελήφθη ο οδηγός

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 12:00 το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο του πούλμαν και έπεσε πάνω σε ένα άλλο πούλμαν που κατέβαζε μαθητές εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο από το ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα τρεις μαθητές, ηλικίας 15 ετών να σφηνώσουν ανάμεσα σε αυτό και ένα ακόμα πούλμαν.

Συνολικά τραυματίστηκαν δύο κορίτσια και ένα αγόρι από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου.

Και οι τρεις μαθητές διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με τον έναν να είναι σοβαρά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το αγόρι κακώσεις στο θώρακα.

Διαβάστε επίσης:

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κυνηγούσαν από τον Εύοσμο και τον έπιασαν στην Τούμπα

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ένοχος ο 31χρονος για την δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη

Τροχαίο στην Αίγινα: Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο - Συνελήφθη ο οδηγός