ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Αίγινα: «Λύθηκε» το χειρόφρενο λεωφορείου - Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο

Τροχαίο στην Αίγινα: «Λύθηκε» το χειρόφρενο λεωφορείου - Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο
aeginaportal.gr

«Λύθηκε» το χειρόφρενο σε λεωφορείο στην Αίγινα, στον Άγιο Νεκτάριο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθητές, ο ένας σοβαρά

Τροχαίο συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαϊου στην Αίγινα και συγκεκριμένα έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστου3ς μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο από το ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα τρεις μαθητές, ηλικίας 15 ετών να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πούλμαν είχε μεταφέρει προσκυνητές στον Άγιο Νεκτάριο. Οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν δεν ήταν επιβάτες αυτού του πούλμαν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν αποβιβαστεί εκείνη την στιγμή από άλλο πούλμαν

Και οι τρεις μαθητές διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με τον έναν να είναι σοβαρά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το aeginaportal.gr τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το τρίτο κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους λύθηκε το χειρόφρενο με το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίνης να διερευνά τα αίτια.