ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Καντάρης: Έψαχναν οι αρχές πόρτα πόρτα τους δολοφόνους του

Μανώλης Καντάρης: Έψαχναν οι αρχές πόρτα πόρτα τους δολοφόνους του

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε για την υπόθεση του Μανώλη Καντάρη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε την Πέμπτη για την υπόθεση του Μανώλη Καντάρη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, γνωστοποιήσε στην τηλεόραση του MEGA ότι ο δικηγόρος του θύματος ερωτήθηκε αν επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια των δικών ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο αλλοδαπής καταγωγής που οι δύο συλληφθέντες τον ακολουθούσαν κι ότι αυτός ήταν που μαχαίρωσε τον Μανώλη Καντάρη.

«Επειδή στην δικογραφία υπάρχει πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι τρία. Η κατηγορία και η καταδίκη σε βάρος τους είναι ανθρωποκτονία τελεσθείσα κατά συναυτουργία και ληστεία κατά συναυτουργία. Κι αυτό γιατί δεν γίνεται μέσα σε 17 δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος να καταφέρει δύο θανατηφόρα χτυπήματα, παράλληλα να ανοίξει ένα πορτοφόλι να ξεχωρίσει τα ξένα νομίσματα από τα ευρώ, κι όλα αυτά να τα έχει κάνει ένα άτομο μόνο», είπε ο δικηγόρος.

Και συμπλήρωσε: «Το βιντεοληπτικό υλικό επιπλέον πιστοποιούσε την εμπλοκή και των τριών προσώπων».

Σχετικά με την έρευνα που διεξήγαγε η αστυνομία, προκειμένου να διαλευκανθεί η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ότι οι έρευνες γίνονταν πόρτα πόρτα.

Καταλυτικό ρόλο στην σύλληψη των δραστών είχε ένας άλλος αλλοδαπός που έχει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας κι είχε καταγγείλει ότι οι δράστες είχαν επιχειρήσει να του πουλήσουν την κάμερα.