ΕΛΛΑΔΑ

Ευγνωμοσύνη στη μητέρα πυροσβέστρια και τη μητέρα του πυροσβέστη

Ευγνωμοσύνη στη μητέρα πυροσβέστρια και τη μητέρα του πυροσβέστη

Γιορτή της Μητέρας: Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής εκφράζει ευγνωμοσύνη στη μητέρα πυροσβέστρια, αλλά και στη μητέρα του πυροσβέστη και της πυροσβέστριας για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Γιώργος Πουρναράς για τη Γιορτή της Μητέρας τιμά τη μητέρα πυροσβέστρια και τη μητέρα του πυροσβέστη και της πυροσβέστειας για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

«Μάνα, μια λέξη που μας γεμίζει με χαρά, ασφάλεια και θαλπωρή. Είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας, η πύλη της ζωής» τονίζει σε μήνυμά του ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και τονίζει:

«Την ύμνησαν οι ποιητές, την τραγούδησαν οι συνθέτες, την αποτύπωσαν στον καμβά οι καλύτεροι ζωγράφοι.

Είναι ο πρωταγωνιστής στο δυσχερέστερο και ευγενέστερο ρόλο της ανατροφής των παιδιών, διαθέτοντας μια δύναμη τεράστια και αναντικατάστατη, ειδικά όταν είναι ταυτόχρονα και εργαζόμενη. Ακούραστος σύμβουλος, συμπαραστάτης, βοηθός, ελπίδα και παρηγοριά, με ανεξάντλητη στοργή και απέραντη αφοσίωση.

Δίπλα μας σε κάθε βήμα, χαρίζοντας ανιδιοτελώς το πιο σπουδαίο συναίσθημα, την αγάπη.

Τη σημερινή μέρα, μας δίδεται η ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στη μητέρα Πυροσβέστρια, αλλά και στη μητέρα του Πυροσβέστη και της Πυροσβέστριας για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο».