ΕΛΛΑΔΑ

Γαλάτσι: Συμμορία ανηλίκων δέρνει κατά παραγγελία – «Θα φας μπουκέτο, δεν θα ξανασπρώξεις»

Γαλάτσι: Συμμορία ανηλίκων δέρνει κατά παραγγελία – «Θα φας μπουκέτο, δεν θα ξανασπρώξεις»
Glomex

Γαλάτσι: Νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους ήρθε στη δημοσιότητα, και μάλιστα ο δράστης της επίθεσης σε άλλο παιδί φέρεται να έχει πληρωθεί έτσι ώστε να βιντεοσκοπηθεί το περιστατικό και να αναρτηθεί στα social media.

Μετά την επίθεση σε ανήλικο, από άλλους ανήλικους, στο Μενίδι ήρθε στη δημοσιότητα η δράση μιας ακόμα «συμμορίας» ανηλίκων, αυτή τη φορά στο Γαλάτσι. Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» προβλήθηκε βίντεο, με σοκαριστικούς διαλόγους, ανάμεσα σε παιδιά 14 και 15 ετών, ενώ υπάρχει και σε αυτή την περίπτωση άγριος ξυλοδαρμός ενός 12χρονου παιδιού.

«Είσαι μάγκας; Πάτα σε εμένα τα μπουκέτα», ακούγεται να λέει ο ανήλικος που κινήθηκε απειλητικά προς τον 12χρονο, ο οποίος απαντά «Δε θέλω. Δε μου έχεις κάνει κάτι, αυτός μου έκανε». Τότε ο ανήλικος αρχίζει να τον χτυπά και να του λέει «Τώρα σου έκανα» και «θα φας μπουκέτο, δεν θα με ξανασπρώξεις» Στη συνέχεια τα χτυπήματα γίνονται ακόμα πιο δυνατά.

Το χειρότερο όλων, είναι ότι αποκαλύπτεται πως η επίθεση στον 12χρονο έχει γίνει επί πληρωμή έτσι ώστε να υπάρξει και λήψη του βίντεο για να αναρτηθεί στα social media.