ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ξεσπά η μάνα του αγνοούμενου στη λίμνη Κάρλα - «Ήταν ένα παιδί διαμάντι…»

Λάρισα: Ξεσπά η μάνα του αγνοούμενου στη λίμνη Κάρλα - «Ήταν ένα παιδί διαμάντι…»

Λάρισα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή της λίμνης Κάρλα

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 43χρονου αγνοούμενου στην περιοχή της λίμνης της Κάρλας, περιμένει να γίνει το θαύμα και οι αρχές να φέρουν πίσω σώο το παιδί της που αγνοείται από τα ξημερώματα, όταν είχε πάει για ψάρεμα με τον 45χρονο αδερφό του, αλλά η βάρκα τους άρχισε να μπάζει νερά με αποτέλεσμα να πέσουν στη λίμνη για να κολυμπήσουν.

Ο 45χρονος τα κατάφερε, δε συνέβη το ίδιο όμως και με τον αδερφό του που αγνοείται με τις αρχές να έχουν στήσει γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού στην οποία συμμετέχουν και δύτες.

Δυνάμεις της 8ης ΕΜΑΚ καθώς και δύτες από την Θεσσαλονίκη και την 2η ΕΜΑΚ «οργώνουν» τα νερά της Κάρλας αναζητώντας τον άτυχο άνδρα, ο οποίος κατάγεται από την Ροδιά Τυρνάβου, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Στο χωριό του επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με την μητέρα του, τους οικείους και τους συγχωριανούς του να αναμένουν από ώρα σε ώρα κάποιο θετικό νέο από τις Αρχές για το τι απέγινε ο 43χρονος.

Η μητέρα του αγνοούμενου ξεσπά σε δάκρυα στην κάμερα και μιλά «για ένα παιδί διαμάντι». Περιμένει τα νέα από τις έρευνες των αρχών, περιμένει το θαύμα.

Δείτε το βίντεο του onlarissa.gr:

Διαβάστε επίσης:

Αχιλλέας Μπέος: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη λίμνη Κάρλα - «Αλίμονο αν ξαναβρέξει»

Η κακοκαιρία Daniel άλλαξε τον χάρτη της Ελλάδας: Η Κάρλα έγινε η μεγαλύτερη λίμνη!

Λίμνη Κάρλα: Αγωνία για τον 45χρονο ψαρά - Δύτες θα κάνουν έρευνες στον βυθό