ΕΛΛΑΔΑ

Η Formula 1 στη Θεσσαλονίκη – Μονοθέσιο της Red Bull θα τρέξει σήμερα στην παραλιακή

Η Formula 1 στη Θεσσαλονίκη – Μονοθέσιο της Red Bull θα τρέξει σήμερα στην παραλιακή

Θεσσαλονίκη: Η RB8 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Όλα είναι έτοιμα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης η οποία έχει μετατραπεί σε… πίστα της Formula 1 για σήμερα, Σάββατο. Μονοθέσιο της Red Bull θα τρέξει σήμερα στην παραλιακή και αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα!

Το ιστορικό μονοθέσιο της Oracle Red Bull της Formula 1 θα τρέξει στη Νέα Παραλία μπροστά σε περαστικούς σε μια μοναδική εκδήλωση της Red Bull, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν το Σάββατο, μεταξύ άλλων, στο αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing και να δουν τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο.

Ο αυστριακός Patrick Friesacher είναι ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη ώστε να οδηγήσει το ταχύτατο μονοθέσιο πλάι στη θάλασσα του Θερμαϊκού.

Η RB8 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8. Γρήγορες ευθείες, στροφές, «ντόνατς» και burnouts θα μεταμορφώσουν την παραλιακή στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν από τις 15:00 για τις παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ στις 17:00 θα πέσει η… καρό σημαία για να τρέξει το μονοθέσιο της Oracle Red Bull.

Πηγή: thestival.gr