ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Λίμνη Κάρλα: Κατέρρευσε η μητέρα του 43χρονου ψαρά όταν ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρός

Τραγωδία στη Λίμνη Κάρλα: Κατέρρευσε η μητέρα του 43χρονου ψαρά όταν ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρός

«Περιμένω να μου φέρουν το παιδί μου να το αποχαιρετήσω με τον τρόπο που αρμόζει, έφυγε ο γιος μου, χάθηκε ο κόσμος μου, ήλπιζα μέχρι τέλους αλλά δυστυχώς ο γιος μου δε ζει», λέει η μητέρα του 43χρονου που χάθηκε στα νερά της λίμνης Κάρλας και εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής

Πόνος. Θλίψη. Δάκρυα. Μια μάνα αντιμέτωπη με την πιο φρικτή στιγμή της ζωής της. Ο γιος της χάθηκε στα νερά της λίμνης Κάρλας όταν πήγε για ψάρεμα μαζί με τον αδελφό του κάτι που συνήθιζαν πολλές φορές να κάνουν. Δυστυχώς δεν θα υπάρξει επόμενη φορά…

Ο σπαραγμός της μάνας του άτυχου 43χρονου άντρα πατέρα τριών παιδιών ήχησε και σκόρπισε στο χωριό του Τυρνάβου όταν της ανακοινώθηκε ότι ο γιος της τελικά εντοπίστηκε νεκρός. Εκείνη μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πίστη στο Θεό προσευχόταν και ευχόταν να βρεθεί ο γιος της ζωντανός.

Οι ελπίδες της άρχισαν να σβήνουν καθώς οι ώρες περνούσαν. Το κακό είχε χτυπήσει το σπίτι της με τον πιο φρικτό τρόπο. Γυναίκα του χωριού, δυνατή αφοσιωμένη στο μεγάλωμα των δύο αγοριών της που για εκείνη ήταν τα πάντα, η ίδια της η ζωή, το οξυγόνο της.

Και ξαφνικά όλα πάγωσαν. Το όνειρο πάγωσε. Το μόνο που ευχόταν ήταν τουλάχιστον να τον εντοπίσουν για να τον αποχαιρετήσει με το δέοντα τρόπο.

«Δε σταμάτησα να ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή, έβλεπα τις προσπάθειες που γίνονταν για να τον εντοπίσουν παρακαλούσα το Θεό να ζει. Δυστυχώς όσο περνούσαν οι ώρες συνειδητοποίησα ότι το παιδί μου δε ζει. Ο μεγάλος μου ο γιος που ήταν μαζί του σε κατάσταση σοκ. Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας», λέει και ξεσπά σε λυγμούς.

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής. Δηλαδή από τη στιγμή που η βάρκα στην οποία ο 43χρονος επέβαινε μαζί με τον αδελφό του, βυθίστηκε. Εκείνος πρόλαβε να βγει στη στεριά.

Βγαίνοντας ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία για το περιστατικό και περιέγραψε το είχε συμβεί λέγοντας ότι η βάρκα έμπαζε νερά κι εκείνος έβγαλε τις γαλότσες του, βούτηξε στο νερό και κολύμπησε αρκετή ώρα μέχρι να βγει στη στεριά κι έτσι σώθηκε όμως ο αδελφός του δεν τα κατάφερε. Τέλος να σημειωθεί ότι η σορός του εντοπίστηκε στον τεχνητό ταμιευτήρα της λίμνης.

Πηγή: Grtimes.gr