ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε σορός στη λίμνη Κάρλα - Στο σημείο η ΕΜΑΚ

Βρέθηκε σορός στη λίμνη Κάρλα - Στο σημείο η ΕΜΑΚ
Intime News

Μία σορός εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της λίμνης Κάρλα όπου πριν από δύο ημέρες χάθηκαν τα ίχνη ενός 43χρονου ψαρά 

Σορός εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της λίμνης Κάρλα όπου πραγματοποιούντα έρευνες για τον εντοπισμό ενός 43χρονου ψαρά τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σήμερα, μετά από σχεδόν δυο ημέρες αναζήτησης, σταμάτησαν οι έρευνες από τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η σορός ανήκει στον άτυχο 43χρονο, καθώς αναμένεται η ταυτοποίησή του μέσω DNA. Σημειώνεται ότι οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι πρόκειται για τον άτυχο ψαρά.

O 43χρονος που αγνοείτο, επέβαινε – μαζί με τον 45χρονο αδερφό του – σε βάρκα που βυθίστηκε στα νερά της λίμνης Κάρλα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Από τότε – και αφού ο 45χρονος κατάφερε και βγήκε στη στεριά – ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 43χρονου από τη Ροδιά Λάρισας, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της ΕΜΑΚ, δύτες, Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία.

Οι δύτες εντόπισαν στο βυθό της λίμνης τόσο τη βάρκα, όσο και τα δίχτυα που είχαν τα αδέλφια για το ψάρεμα, όμως κανένα ίχνος του 43χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Διακόπηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου ψαρά στη λίμνη Κάρλα

Εξαφάνιση ψαρά στη Λίμνη Κάρλα: Βρέθηκε η βάρκα του αγνοούμενου άνδρα - Κορυφώνεται η αγωνία

Λάρισα: Αγνοείται για δεύτερη μέρα ο 43χρονος στη λίμνη Κάρλα - Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του