ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της και η φωτογραφία με τον Νικόλαο

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της και η φωτογραφία με τον Νικόλαο
instagram

Η Μαίρη Χρονοπούλου τελευταία φορά εμφανίστηκε δημόσια πριν από 15 ημέρες στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη της Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν είναι πια μαζί μας, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όλο το κοινό που την είχε λατρέψει μέσα από τη μικρή και μεγάλη οθόνη.

Η ελληνίδα σταρ του ελληνικού κινηματογράφου δεν είχε σταματήσει ποτέ να λείπει από δίπλα μας και ήταν ενεργή στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, ενώ φρόντιζε να παίρνει θέση για όσα συνέβαιναν στη χώρα μας.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν εκείνη με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο στο Ηρώδειο.

Οι δυό τους είχαν δώσει το παρών στο Ηρώδειο για να ακούσουν την Ευανθία Ρεμπούτσικα, πριν από 15 ημέρες. Τότε ήταν και η τελευταία δημόσια εμφάνισης της Μαίρης Χρονοπούλου πριν χτυπήσει και οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή.

Όλη η τελευταία ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου & Νικόλαος

«Είναι Ρωμιός m, Ρωμιότατος και τέλειος»

Μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο.

«Ήταν η καλύτερη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα ως τα τώρα.
Υπέροχη ορχήστρα και η αιώνια Ευανθία που με την κίνηση της μετατρέπει την συναυλία σε ένα ολοκληρωμένο θέαμα. Ήταν τόσο ο ενθουσιασμός του κόσμου που αντιδρούσε σχεδόν ποδοσφαιρικά! Σφυρίγματα, ουρλιαχτά, επιφωνήματα, λες και βλέπαμε ματς των "αιωνίων"!

Η μοναδικότητα της βραδιάς, πέντε τραγουδίστριες καλλονές από την Μεσόγειο (Τουρκία, Αίγυπτος, Αλγέρι, Ισραήλ, Ισπανία), που τραγούδησαν από δύο τραγούδια η καθεμιά στη γλώσσα της. Το Όσκαρ ανήκει οπωσδήποτε στην Αιγύπτια που μας μάγεψε.

Όλοι η γνωστή Αθήνα ήταν εκεί. Χειροκροτήθηκαν ιδιαίτερα δύο καινούργια τραγούδια της Ευανθίας με στίχους του Άρη Δαβαράκη, στα γαλλικά. Αθάνατε Άρη!

Η ΜΑΙΡΗ και ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
«Τελικά η Ελλαδίτσα μας εκπολιτίζεται. Εκδημοκράτιζεται.
Σκεφτείτε αν πριν 20 χρόνια δημοσιεύαμε μία φωτογραφία με μία φανατική σοσιαλίστρια, τη Μαίρη Χρονοπούλου κι έναν γόνο βασιλικής οικογένειας, τετ-α-τετ. Θα χάλαγε ο κόσμος! Θα με διώχναν από το κόμμα, και δεν ξέρω τι άλλο θα συνέβαινε. Προχθές το βράδυ, όμως, τίποτα από αυτά δεν έγινε. Παρακολουθήσαμε την συναυλία της Ευανθίας και μετά, ανάμεσα σε ένα πλήθος κόσμου, που ήταν στα καμαρίνια μετά την παράσταση, ουδείς μας έδωσε σημασία! Εμείς φωτογραφηθήκαμε φιλικότατα.
Μονάχα μία ηλικιωμένη κυρία, φεύγοντας μακριά, μας κοίταξε και ψιθύρισε: «Ωραίο ζευγάρι!» Είμαστε; (με χιούμορ)»

Τι θα λέγατε κ. Χρονοπούλου για τον πρίγκηπα Νικόλαο; Ποια είναι η γνώμη σας;
«Ρωμιός, Ρωμιώτατος, πανέξυπνος ατακαδόρος. Μάλλον, προς το τέλειο θα τον κατέτασσα!»

Είχατε ποτέ άλλες σχέσεις με την βασιλική οικογένεια;

«Ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Σπύρος Ροσολυμος, ήταν χρόνια στο ίδιο δωμάτιο, του ίδιου σχολείου (στα Ανάβρυτα), με τον Κωσταντίνο. Έτσι τον είχα γνωρίσει.
Ήταν ζωηρά παιδιά, ιδιαιτερότατα ο Τεος.
Νιάτα βλέπεις παιδί μου, τότε, πολλά νιάτα!»

Τάδε, εφα, η Μαιρούλα μας