ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονόπουλου: Η επιθυμία της πριν αποτεφρωθεί - «Έρχεται το τέλος μου - Τα έχω οργανώσει όλα»

Μαίρη Χρονόπουλου: Η επιθυμία της πριν αποτεφρωθεί - «Έρχεται το τέλος μου - Τα έχω οργανώσει όλα»
instagram

Η Μαίρη Χρονοπούλου πριν φύγει από τη ζωή είχε οργανώσει το τελευταίο αντίο, αποφασίζοντας μια διαφορετική τελετή, όπως χαρακτηριστικά είχε πει  «την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου»

«Έφυγε» χθες 6 Οκτωβρίου από τη ζωή η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και το πανελλήνιο.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εκφράσει την επιθυμία της για όταν φύγει από τη ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα έχει οργανώσει όλα.

Η ίδια επιθυμεί να αποτεφρωθεί και πριν γίνει η καύση της, η Ευανθία Ρεμπούτσικα να παίξει ένα μικρό ρέκβιεμ που θα έχει γράψει για εκείνη.

«Έρχεται το τέλος μου. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου. Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει» είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου.