ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: 16χρονο κορίτσι έπεσε σε τρύπα «παγίδα» σε κεντρικό πεζοδρόμιο (φωτο)

Λαμία: 16χρονο κορίτσι έπεσε σε τρύπα «παγίδα» σε κεντρικό πεζοδρόμιο (φωτο)
lamiareport

Ένα 16χρονο κορίτσι τραυματίστηκε άσχημα όταν έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της πέφτοντας σε μια τρύπα παγίδα στη Λαμία. 'Εξαλλη η μητέρα της με τα ημιτελή έργα στην περιοχή.

Ένα απίστευτο περιστατικό που παραλίγο να βάλει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου στη Λαμία και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνών.

Σε ένα πολύ κεντρικό σημείο υπήρχε μια μεγάλη τρύπα όπου μια 16χρονη μαθήτρια έπεσε μέσα την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο της. Η κοπέλα ξαφνικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το παιδί σοκαρισμένο πήρε τους γονείς του τηλέφωνο για να την πάνε σπίτι, αφού πρώτα μια κυρία τη βοήθησε να βγει από την «παγίδα».

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή στις φωτογραφίες και ίσως είναι το ελάχιστο που μπορούσε να πάθει αν κρίνουμε από το σημείο και το βάθος της τρύπας!

lamiareport..gr

«Έλεος, αυτά είναι τα αποτελέσματα από ημιτελή έργα. Αυτή η τρύπα βρίσκεται στην οδό Αθηνών λίγο πάνω από το περίπτερο μπροστά στον Σκλαβενίτη από όπου περνάνε εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά όλων των ηλικιών», ανέφερε η μητέρα της 16χρονης μαθήτριας.

«Πραγματικά αν πέσει ένα ηλικιωμένος μέσα σε τέτοια τρύπα τι θα του συμβεί; Και γω ανησυχώ για το κορίτσι μου μην έχει πάθει καμιά ζημιά στο γόνατό της. Θέλω να πιστεύω ότι γλυτώσαμε τα χειρότερα αλλά οπωσδήποτε ανησυχώ. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη, αν όχι εγκληματική αυτή η παράλειψη. Ελπίζω μετά από αυτό να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι και να μην κινδυνεύσει άλλος άνθρωπος», πρόσθεσε θυμωμένη.