ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Πάρκαρε έξω από κολυμβητήριο και αυνανιζόταν ενώ παρακολουθούσε τα παιδιά

Ηράκλειο: Πάρκαρε έξω από κολυμβητήριο και αυνανιζόταν ενώ παρακολουθούσε τα παιδιά

Οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου κάλεσαν την αστυνομία ενώ ο ίδιος απομακρύνθηκε από τον χώρο - Έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε μία μητέρα στο Ηράκλειο Κρήτης όταν πήγε το παιδί της σε κολυμβητήριο του Ηρακλείου το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη βρισκόταν στην κερκίδα και παρακολουθούσε την 3χρονη κόρη της όταν είδε έξω από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο να παρακολουθεί την πισίνα, όπου εκείνη την ώρα προπονούνταν παιδιά και έφηβοι.

Η νεαρή μητέρα παρατήρησε ότι ο άνδρας που καθόταν στη θέση του οδηγού είχε κατεβάσει το παντελόνι και αυνανιζόταν ενώ παρακολουθούσε τα παιδιά.

Αμέσως η γυναίκα κάλεσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο ίδιος το κατάλαβε και απομακρύνθηκε από τον χώρο, ωστόσο η ταυτότητά του ταυτοποιήθηκε. Όπως αναφέρει το creta24.gr πρόκειται για έναν 52χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος δεν συνελήφθη χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο 52χρονος, χωρισμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.