ΕΛΛΑΔΑ

Έπνιξε την κόρη του γιατί ήταν άρρωστη: «Ήθελε να ζήσει και προσπαθούσε να είναι κοντά σε όλους μας»

spiti
Το σπίτι όπου διαδραματίστηκε η οικογενειακή τραγωδία
Photo: INTIME

Θεσσαλονίκη: Το θύμα ήταν μία πρόσχαρη, πολύ καλή γυναίκα που ήθελε να ζήσει και να την αγαπούν, λένε οι γείτονες

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία μιας 42χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε.

Ο δολοφόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά το έγκλημα φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας ένα ψαροντούφεκο με το οποίο αυτοτραυματίστηκε. Ο 69χρονος φέρει τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha γείτονες και γνωστοί της οικογένειας κάνουν λόγο για μία πρόσχαρη, πολύ καλή γυναίκα που ήθελε να ζήσει και να την αγαπούν.

«Ήταν χαμογελαστή και ήσυχη κοπέλα. Ενα αξιολάτρευτο πλάσμα που ήθελε να ζήσει, προσπαθούσε να βγαίνει, να έχει συναναστροφές, είναι εγωιστικό να λες ότι δεν αντέχω να την βλέπω, αν δεν μπορείς σήκω και φύγε», λέει με θλίψη γείτονας.

« Ήταν ένα γλυκύτατο χαμογελαστό πλάσμα. Ο πατέρας της ήταν απόμακρος. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτό. Πριν δύο μήνες πήγαμε στον γάμο του αδελφού της και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που έγινε ήταν μία χαρά», λέει φίλος της οικογένειας.