ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στην εφορία Βόλου: Εξοργισμένος πολίτης πετούσε καρέκλες - Έλεγχος από την ΑΑΔΕ

Πανικός στην εφορία Βόλου: Εξοργισμένος πολίτης πετούσε καρέκλες  - Έλεγχος από την ΑΑΔΕ

Βόλος: Ο άνδρας αρχικά λογομάχησε με υπάλληλο της εφορίας  ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/11) στην ΔΟΥ Βόλου, όταν ένας από τους υπαλλήλους της δημόσιας επιχείρησης λογομάχησε με πολίτη, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο και η αστυνομία.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το πρωί της Τετάρτης λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, πολίτες που βρέθηκαν στην εφορία έγιναν μάρτυρες του συμβάντος. Υπάλληλος της εφορίας επιτέθηκε φραστικά σε γυναίκα, η οποία περίμενε στην ουρά να εξυπηρετηθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη γυναίκα συνόδευε ο γιος της, ο οποίος όταν άκουσε τον υπάλληλο της εφορίας να επιτίθεται φραστικά στη μητέρα του, έχασε την ψυχραιμία του, εξοργίστηκε και με φωνάζοντας άρχισε να πετάει καρέκλες.

Στην εφορία επικράτησε πανικός. Οι υπόλοιποι πελάτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν, απομακρύνθηκαν και ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Από τους εμπλεκόμενους αποφασίστηκε να μην κατατεθούν μηνύσεις και δεν σημειώθηκε καμία προσαγωγή, ενώ λίγη ώρα μετά επέστρεψαν στα καθήκοντά τους.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, από τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος, προκειμένου να διερευνηθούν τα γεγονότα και τυχόν ευθύνες των υπαλλήλων.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Άταφη μια μία εβδομάδα 63χρονη – Την εγκατέλειψε μετά θάνατον ο σύντροφος της

Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας σε μεταφορική εταιρεία στη Μενεμένη

Πάτρα: Ομόφωνα ένοχος ηλικιωμένος για ασέλγεια σε 9χρονη - «Η κόρη μου λέει ψέματα» είπε η μητέρα