ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Εφιάλτης για 64χρονο επιχειρηματία - Τον βασάνιζαν επί 10 ώρες

Χαλκίδα: Εφιάλτης για 64χρονο επιχειρηματία - Τον βασάνιζαν επί 10 ώρες

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, περιγράφοντας όσα έζησε στα χέρια των αδίστακτων βασανιστών του

Στιγμές απόλυτου τρόμου βίωσε ένας επιχειρηματίας στη Χαλκίδα, όταν επί 10 ώρες άγνωστοι τον κρατούσαν όμηρο και τον βασάνιζαν χτυπώντας τον, ενώ σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία τον μαχαίρωσαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Νοεμβρίου, όταν το θύμα με καταγωγή από το Καζακστάν και υπηκοότητα γερμανική βρισκόταν στο σπίτι του στη Χαλκίδα και ένας γείτονας και ομοεθνής του τον προέτρεψε να πάει στο σπίτι του.

Ο άνδρας πήγε στο σπίτι του γείτονά του, ο οποίος σύμφωνα με το eviathema.gr τον οδήγησε στο υπόγειο όπου βρίσκονταν πέντε άγνωστοι άνδρες, δύο εκ των οποίων άρχισαν να τον χτυπούν με σκεπάρνι και μία ξύλινη βάση καρέκλας, στο κεφάλι και το σώμα, ζητώντας του ένα υπέρογκο ποσό, το οποίο πίστευαν ότι είχε στην κατοχή του, κρυμμένο.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, οι υπόλοιποι τρεις δράστες είχαν αποχωρήσει από το σημείο και βρίσκονταν στο σπίτι του θύματος, ψάχνοντας για τα χρήματα, ενώ μετά από ώρες, σύμφωνα με την καταγγελία, μετέφεραν τον άνδρα στο σπίτι του, όπου συνέχισαν να τον χτυπούν και να απαιτούν τα χρήματα, ενώ ένας από τος δράστες δεν δίστασε ακόμα και να τον μαχαιρώσει.

Οι βασανισμοί κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν, ενώ άφησαν το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 64χρονος μόλις συνήλθε, ζήτησε βοήθεια από γνωστό του, ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, περιγράφοντας όσα έζησε στα χέρια των αδίστακτων βασανιστών του.