ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της 41χρονης εγκύου μαθαίνει για τη δολοφονία της

δολοφονία, έγκυος
Intime News

«Με τη Γεωργία ήμασταν ζευγάρι πριν από 3,5 – 4 χρόνια περίπου. Όταν έμαθα για την εξαφάνισή της σοκαρίστηκα» είπε ο πρώην σύντροφος της 41χρονης εγκύου, που δολοφονήθηκε

Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Η σορός της Γεωργίας, που διένυε την έβδομη εβδομάδα κύησής της, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή 4 χιλιόμετρα ανατολικά του Μονοπήγαδου της δημοτικής ενότητας Βασιλικών του δήμου Θέρμης, με τον φίλο του συντρόφου της να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη.

Ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας με τον οποίο ήταν σε σχέση πριν από περίπου 4 χρόνια μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Με τη Γεωργία ήμασταν ζευγάρι πριν από 3,5 – 4 χρόνια περίπου. Όταν έμαθα για την εξαφάνισή της σοκαρίστηκα» είπε αρχικά ο πρώην σύντροφος της 41χρονης εγκύου.

Όταν η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για τη δολοφονία της, εκείνος σοκαρισμένος απάντησε: «Τι λέτε τώρα; Δολοφονημένη; Τι μου λέτε τώρα; Πότε βρέθηκε; Ω Παναγία μου. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πωπω κρίμα… Αν είναι δυνατόν. Μία χαρά ήταν η γυναίκα, με τη δουλειά της, την οικογένειά της… Δεν μου είχε παραπονεθεί για κάτι».